Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Голова Новоград-Волинської районної ради взяв участь у роботі 5-ї сесії Житомирської обласної ради

1
2

Голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий 29 липня взяв участь у роботі 5-ї сесії Житомирської обласної ради VIII скликання.

На початку засідання голова обласної ради Володимир Федоренко та перша заступниця голови обласної державної адміністрації Наталія Остапченко вручили жителям області державні нагороди та почесні звання.

Загалом, під час пленарного засідання депутати обласної ради розглянули 49 питань порядку денного. Зокрема: про антикорупційну Програму Житомирської обласної ради на 2021-2022 роки; про обласну Програму створення страхового фонду документації Житомирської області на 2021-2025 роки; про доцільність здійснення державно-приватного партнерства у формі концесії щодо об’єкта КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради.

Також внесли зміни у діючі та погодили нові обласні програми, прийняли ряд депутатських звернень до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України, проголосували за кадрові питання, питання комунальної власності та інші.

Фото Житомирської обласної ради

Ви тут:Головна Голова Новоград-Волинської районної ради взяв участь у роботі 5-ї сесії Житомирської обласної ради