Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Артур Загривий взяв участь у першому обласному молитовному сніданку

загальна
друга
молитва

У день Святого Рівноапостольного князя Володимира та 1033-ї річниці з дня хрещення Київської Русі-України, 28 липня, у Житомирській обласній раді відбувся перший обласний молитовний сніданок. Його організували за ініціативи Ради Християнських Церков Житомира і Житомирської області, яка є представницьким міжконфесійним консультативно-дорадчим органом, що діє на громадських засадах.

До події, яка проходила під гаслом «Будувати майбутнє на камені, а не на піску», долучився голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий разом з головою Житомирської обласної ради Володимиром Федоренко, його заступниками Олегом Дзюбенко та Володимиром Ширмою, а також заступником голови Житомирської облдержадміністрації Віктором Градівським, головами інших районних рад та депутатами обласної ради.

Впродовж заходу учасники молилися за мир в Україні, за здоров'я захисників і їх родин, добробут громадян та души полеглих воїнів за Незалежність України.

Довідково. Традиція молитовних сніданків з’явилася у США. Перший Молитовний сніданок було організовано Президентом США Дуайтом Д. Ейзенхауером у 1953 році. Відтак, впродовж майже семи десятків років вони відбуваються в Конгресі США, Європарламенті, багатьох країнах Європи та світу, де також поширена практика проведення подібних заходів на регіональному рівні.

В Україні молитовні сніданки проводяться з 2011 року. У них беруть участь народні депутати, урядовці, керівники релігійних спільнот, дипломати та іноземні парламентарі.

Більше інформації на офіційному сайті Житомирської обласної ради за посиланням: https://bit.ly/2TE1p59. Фото Житомирської обласної ради.

Ви тут:Головна Артур Загривий взяв участь у першому обласному молитовному сніданку