Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

8 серпня – День працівників ветеринарної медицини

вет

Шановні працівники ветеринарної медицини Новоград-Волинщини! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Своє життя ви присвятили одній з найнеобхідніших у нашому суспільстві справі. Адже, забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я жителів нашого району.

Прийміть слова щирої вдячності за наполегливу та віддану працю. Міцного вам здоров’я, щастя, миру, нових професійних досягнень та успіхів у всіх починаннях! Нехай добро і злагода завжди панують у ваших оселях!

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 8 серпня – День працівників ветеринарної медицини