Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відбулося пленарне засідання сьомої сесії Новоград-Волинської районної ради VIII скликання

д2
д1

15 липня у великій залі Будинку рад відбулося пленарне засідання сьомої сесії Новоград-Волинської районної ради VIII скликання. Участь у засіданні, яке проходило під головуванням голови районної ради Артура Загривого, взяли 33 депутати із 42 затверджених, голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко та працівники райдержадміністрації, голови територіальних громад району, представники засобів масової інформації.

Відтак, було обговорено на прийнято ряд рішень. Зокрема, депутати заслухали інформацію про виконання районного бюджету за І півріччя 2021 року, внесли зміни до районного бюджету на 2021 рік, затвердили розпорядження голови районної державної адміністрації, зняли з контролю рішення районної ради термін дії яких закінчився, підтримали проекти рішень «Про надання згоди на передачу майна КНП «Новоград-Волинське міськрай СМО», «Про внесення змін до рішення районної ради від 29.04.2021 №75 «Про оренду майна спільної комунальної власності територіальних громад району» та «Про внесення змін до рішення Баранівської районної ради від 17.03.2017 №275 «Про затвердження списку присяжних».

Також на засіданні сесії депутати прийняли два звернення:

- до Президента України Зеленського В.О. та Міністра юстиції України Молюськи Д.Л. щодо призначення та виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі;

- до Президента України Зеленського В.О., Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А. та голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. щодо формування ціни на газ та формування тарифу на його транспортування.

Крім того, присутні не підтримали більшістю голосів пропозицію депутата районної ради Віктора Гончарука включити до порядку денного сесії та розглянути питання «Про ініціативу щодо перейменування Новоград-Волинського району на Звягельський».

Результати поіменного голосування розміщені на офіційному сайті районної ради у рубриці «Документи – Результати поіменного голосування» за посиланняим: https://bit.ly/3wCvakd.

Усі прийняті рішення, після їх підписання, будуть оприлюднені у рубриці «Документи – Рішення».

Ви тут:Головна Відбулося пленарне засідання сьомої сесії Новоград-Волинської районної ради VIII скликання