Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Депутати працювали над питаннями порядку денного чергової сесії районної ради на засіданні двох постійних комісій

през

13 липня, у рамках підготовки до чергової сесії Новоград-Волинської районної ради, депутати опрацювали ряд питань (розпорядження про скликання сесії: https://bit.ly/3eiLpNl), на спільному засіданні постійних комісій з питань агропромислового комплексу, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів (голова комісії – Віктор Кравець) та з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування (голова комісії – Леонід Левчишин).

Відтак, було заслухано інформацію про виконання районного бюджету за І півріччя 2021 року, обговорено внесення змін до рішення Баранівської районної ради від 17.03.2017 №275 «Про затвердження списку присяжних», питання комунальної власності, зняття з контролю комплексної програми профілактики злочинності в районі на 2016-2020 роки та районної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2020 роки, розглянуто листи-відповіді від Житомирської обласної ради та Житомирської ОДА на звернення депутатів районної ради щодо діяльності Стриївської сільської ради, тощо.

Участь у роботі постійних комісій взяли голова районної ради Артур Загривий та голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко.

Доповідали питання порядку денного: керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук, перший заступник голови райдержадміністрації Іван Туровський, заступник начальника управління-начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території РДА Андрій Савчук, начальник відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції Тетяна Марчук, начальник відділу ЖКГ, архітектури, містобудування, інфраструктури, цивільного захисту населення та оборонної роботи РДА-головний архітектор Дмитро Гудзь.

Нагадаємо, що пленарне засідання сьомої сесії Новоград-Волинської районної ради VIII скликання відбудеться 15 липня о 10:00 год. у великій залі Будинку рад (м.Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 16).

Ви тут:Головна Депутати працювали над питаннями порядку денного чергової сесії районної ради на засіданні двох постійних комісій