Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вісьмом жінкам Новоград-Волинського району присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

001

Мати є берегинею сімейного вогнища, вічно люблячою та найріднішою для кожного з нас. Ніжна та дбайлива, мудра і невтомна вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку і турботу. Такі жінки живуть серед нас.

Відповідно до Указу Президента України № 188/2021 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» (https://bit.ly/3wc9qeY), за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку відзначено 50 жінок Житомирщини. Серед них почесне звання «Мати-героїня» присвоєно 8-м жителькам Новоград-Волинського району:

- Бегаль Любові Михайлівні – матері п’яти дітей, смт. Мар’янівка;

- Весельській Зої Вікторівні – матері п’яти дітей, с. Поліянівка;

- Герасимчук Світлані Миколаївні – матері п’яти дітей, с. Глинянка;

- Камінській Олесі Олександрівні – матері п’яти дітей, с. Ярунь;

- Карплюк Ользі Вікторівні – матері дев’яти дітей, с. Ярунь;

- Снітко Людмилі Броніславівні – матері дев’яти дітей, с. Великий Молодьків;

- Яковчук Людмилі Василівні – матері п’яти дітей, с. Підлуби;

- Ященко Тамарі Олександрівні – матері п’яти дітей, м. Новоград-Волинський.

Урочиста церемонія нагородження відбулася у п’ятницю, 02 липня 2021 року, у Житомирській обласній філармонії імені С.Ріхтера за участі голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка та заступника голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми, які вручили жінкам посвідчення та нагрудні знаки «Мати-героїня». Також кожна жінка отримала одноразову допомогу в сумі 21 020 гривень.

Зазначимо, що почесне звання «Мати-героїня» є найвищою відзнакою за материнство в Україні та присвоюється жінкам, які народили і виховали до восьмирічного віку п’ять та більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, з врахуванням вагомого особистого внеску у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку творчих здібностей дітей, формування високих духовних і моральних якостей.

Вітаємо усіх нагороджених з почесним званням «Мати-героїня» та зичимо розуміння від дітей, тепла, добра, затишку в сім’ях, здійснення усіх мрій, миру та довгих щасливих років життя.

Ви тут:Головна Вісьмом жінкам Новоград-Волинського району присвоєно почесне звання «Мати-героїня»