Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Змінено номер телефону "гарячої лінії" для консультацій Головного управління ДПС у Житомирській області

гар

Звертаємо увагу платників податків та громадян, що номер телефону «гарячої лінії» для консультацій (0412) 413-882 Головного управління ДПС у Житомирській області змінено.

Відтепер ми чекаємо Ваші дзвінки за телефоном 0-800-505-521 (безкоштовно), з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, в п’ятницю з 8.00 до 15.45, обідня перерва з 12.00 до 12.45 (згідно графіку роботи ГУ ДПС у Житомирській області).

Нагадуємо, що зателефонувавши на зазначений номер, Ви маєте можливість отримати консультацію про послуги, що входять до компетенції ДПС, висловити побажання щодо нашої роботи.

Джерело: https://bit.ly/3yko05B

Ви тут:Головна Змінено номер телефону "гарячої лінії" для консультацій Головного управління ДПС у Житомирській області