Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вітаємо з Днем народження голову Новоград-Волинської районної ради Загривого Артура Леонідовича

205208873 869829680271113 8068910860679310629 n

Шановний Артуре Леонідовичу! Ви – цілеспрямований, креативний, вимогливий та, водночас, справедливий і тактовний керівник та управлінець. Ваша наполеглива і самовіддана праця, принциповість, почуття відповідальності, активна громадянська позиція, вміння згуртовувати людей, – особливі неповторні риси Вашого характеру, які дозволяють щоденно вирішувати безліч найрізноманітніших питань різного масштабу у нашому районі.

Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком.

Хай Ваше життя буде насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнюються яскравими зустрічами, приємними враженнями, позитивними емоціями та гарним настроєм.

Від щирого серця бажаємо успіхів в усіх починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, підтримки і розуміння з боку близьких людей.

Хай Ваша життєва дорога завжди веде Вас до омріяних вершин! Міцного здоров’я, невичерпної енергії, миру та добробуту Вам і Вашій родині!

З повагою, виконавчий апарат та депутатський корпус Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна Вітаємо з Днем народження голову Новоград-Волинської районної ради Загривого Артура Леонідовича