Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Шахрайські схеми! Будьте обережні!

пол

Друзі, будьте обережними та уважними! Шахрайські схеми знову і знову змушують жителів району віддавати свої заощадження пройдисвітам!

22 червня до поліції звернувся 40-річний житель с. Забари Новоград-Волинського. Чоловік розповів, що до нього зателефонував невідомий та, назвавшись працівником банку, повідомив про спроби несанкціонованого зняття коштів з рахунку. За словами незнайомця, для захисту необхідно вчинити певні дії. Після їх виконання з банківського рахунку заявника зникли МАЙЖЕ 20 000 ГРИВЕНЬ. Чоловік, зрозумівши, що його ошукали, відразу зателефонував до поліції.

Нині за цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України, у рамках якого встановлюють обставини та причетних до злодіяння осіб.

Законодавством таке протиправне діяння карається штрафом від 2000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 200 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Водночас правоохоронці нагадують: ніколи не надавайте даних своїх банківських карток незнайомцям. Пам’ятайте, що працівники фінансових установ не запитують реквізити рахунків, зокрема, і кодів доступу, які надходять в особисті повідомлення.

Джерело: https://bit.ly/3vKIwuo

Ви тут:Головна Шахрайські схеми! Будьте обережні!