Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Державні службовці відзначили професійне свято

сл

Сьогодні Україна шанує тих, хто обрав своєю долею служіння народові та державі. 23 червня своє професійне свято святкують державні службовці України.

«Державні службовці – це фахівці, на яких покладена основна відповідальність за стан справ у розбудові нашої країни, за втілення у життя найголовніших функцій держави. Саме ви формуєте імідж України, від вашої сумлінності та професійності залежить соціальна стабільність і добробут громадян. Наснаги вам, терпіння й нових професійних горизонтів!» - звернувся з вітальним словом до працівників Новоград-Волинської районної державної адміністрації голова районної ради Артур Загривий.

Вітаючи колег зі святом, перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Туровський подякував їм за плідну і натхненну роботу, відданість справі та побажав миру, міцного здоров’я, натхнення, добра і родинного затишку.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня державної служби, кращих службовців нагородили почесними грамотами і подяками депутатів обласної ради, голови обласної державної адміністрації, райдержадміністрації та районної ради.

Ви тут:Головна Державні службовці відзначили професійне свято