Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Напередодні професійного свята щирі вітання отримали медики Новоград-Волинщини

м

 Сьогодні, коли весь світ протистоїть підступному вірусу CОVID-19, особливої підтримки та позитивних емоцій потребують медичні працівники, які наразі борються на передовій з коронавірусом.

18 червня, напередодні професійного свята, щирі вітання отримали медики Новоград-Волинщини, для яких у Новоград-Волинському міському Палаці культури ім. Лесі Українки відбувся урочистий концерт.

«Останні півтора року ви фактично перебуваєте на неоголошеній «ковідній» війні. Жертвуєте своїм здоров’ям і навіть життям. Віддаєте всі сили заради порятунку пацієнтів. Щиро дякую усім працівникам медичної галузі за вашу самовідданість, високу професійність, сумлінну та невтомну працю у режимі «24 на 7». Низький вам за це уклін» - звернувся до лікарів, медсестер, фельдшерів, лаборантів, санітарів, усіх працівників, робота яких пов’язана з медициною голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий.

На адресу медичних працівників лунало багато гарних привітань та висловлювань вдячності. У своїх вітальних словах голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець, голови Брониківської ТГ - Надія Залевська, Ярунської ТГ - Сергій Романюк, Піщівської ТГ - Андрій Радулевич, Стриївської ТГ – Віктор Гончарук (заступник голови), Чижівської ТГ - Аркадій Ратушнюк, голова профспілкового комітету КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» Костянтин Шнайдер та помічник депутата обласної ради Віктора Мельника подякували медикам за їхню сумлінну і важку щоденну працю та побажали міцного здоров’я, родинного затишку, достатку і тепла.

З нагоди професійного свята кращих працівників галузі охорони здоров’я відзначено почесними грамотами, подяками та вітальними листами обласної та районної державних адміністрацій, районної, міської та сільських рад, грошовими винагородами, подарунками та квітами. Під час урочистого дійства приємним подарунком для присутніх став святковий концерт від творчих колективів та аматорів народного мистецтва.

Ви тут:Головна Напередодні професійного свята щирі вітання отримали медики Новоград-Волинщини