Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Пленарне засідання 6-ї сесії районної ради VIII скликання

д

Голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий 16 червня провів пленарне засідання 6-ї сесії районної ради, участь у якому взяли 27 депутатів та голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко. Також були запрошені депутати обласної ради, голови територіальних громад району, керівники правоохоронних органів, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Першим присутні розглянули питання «Про стан екологічної безпеки в районі». Зокрема, мова йшла про поводження з твердими побутовими відходами, стан сміттєзвалищ, забруднення річок тощо (детальніше: https://bit.ly/35qWUxb). Відтак, було наголошено, що кожен має розуміти, що екологічні проблеми потрібно вирішувати вже сьогодні і розпочати необхідно з самого себе, популяризуючи стиль здорового та екологічного життя. В той же час, було зауважено, що Україні потрібно пройти ще тривалий час до забезпечення чистого екологічного середовища, чого можна досягти лише спільними зусиллями громадян та самої держави, в особі уповноважених органів. Після тривалого обговорення запропонований проєкт рішення депутати підтримали.

Також депутати погодили внесення змін до рішення районної ради від 29.04.2021 №68 «Про Програму фінансового забезпечення функціонування Новоград-Волинської районної державної адміністрації для виконання делегованих повноважень виконавчої влади та їх реалізації на 2021-2022 роки» та до районного бюджету на 2021 рік.

Місцеві обранці внесли зміни до Статутів КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» та КНП «Новоград-Волинське міськрай СМО», затвердили передавальний акт Ємільчинської районної ради, прийняли план роботи районної ради на друге півріччя 2021 року, погодили проєкти «Про уповноваження щодо представництва інтересів Новоград-Волинської районної ради» та «Про зняття з контролю рішень районної ради», а також внесли зміни до рішення районної ради від 29.04.2021 №75 «Про оренду майна спільної комунальної власності територіальних громад району».

Проєкт рішення «Про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації» депутати не підтримали, відправивши його на доопрацювання.

Загалом під час сесії депутати районної ради обговорили 11 питань та у розділі «Різне» розглянули 2 звернення:
- до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо повернення субрегіональному рівню його природні повноваження та відповідне забезпечення фінансовими ресурсами;
- щодо забезпечення постачання скрапленого газу (в балонах) для населення району.

З результатами поіменного голосування депутатів можна ознайомитись на офіційному сайті Новоград-Волинської районної ради у рубриці «Документи – Результати поіменного голосування»: https://bit.ly/3pYjbff.

Усі прийняті рішення, після їх підписання, будуть оприлюднені у рубриці «Документи – Рішення» на сайті районної ради: http://zvyagel-rayrada.zt.gov.ua.

 

 

Ви тут:Головна Пленарне засідання 6-ї сесії районної ради VIII скликання