Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відбулося друге засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку

прапор

4 червня, у рамках підготовки до 6-ї сесії районної ради, відбулося друге засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку (голова комісії – Юрій Гнітецький).

Участь у розгляді питань порядку денного взяли голова районної ради Артур Загривий та голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко. Також були запрошені перший заступник голови райдержадміністрації Іван Туровський, Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець, голови Брониківської ТГ - Надія Залевська, Городницької ТГ - Іван Онищук, Піщівської ТГ - Андрій Радулевич, Стриївської ТГ - Юрій Процюк, Чижівської ТГ - Аркадій Ратушнюк та Ярунської ТГ - Сергій Романюк, керівники закладів охорони здоров’я спільної комунальної власності міської та районної рад (міськрай ТМО - Василь Борис, міськрай СМО - Тетяна Кардаш, міськрайонної аптеки №217 - Анна Ганношина).

Відтак, обговорюючи питання галузі охорони здоров’я, комісією рекомендовано розглянути на сесіях територіальних громад до 18 червня питання щодо подальшого функціонування КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» і КНП «Новоград-Волинське міськрай СМО», які перебувають у спільній комунальній власності міської та районної рад, та про результати проінформувати постійну комісію.

Крім того, під час засідання місцеві обранці опрацювали питання щодо внесення змін до Програми фінансового забезпечення функціонування райдержадміністрації для виконання делегованих повноважень виконавчої влади та їх реалізації на 2021-2022 роки, а також щодо внесення змін до районного бюджету на 2021 рік.

Присутні заслухали інформацію про виконання районного бюджету Новоград-Волинського району за підсумками І кварталу 2021 року (детальніше на офіційному сайті районної ради у рубриці «Звіти про виконання районного бюджету»: https://bit.ly/3zlRgtY).

Депутати погодили звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо повернення субрегіональному рівню його природні повноваження та відповідне забезпечення фінансовими ресурсами.

Також було розглянуто відповідь від Комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи ВРУ на депутатське звернення депутатів районної ради щодо створення у ВРУ Тимчасової слідчої комісії.

Нагадаємо, що перше засідання постійної комісії відбулося 4 червня (https://bit.ly/35frNEz). Саме ж пленарне засідання чергової сесії заплановано провести 16 червня.

 

 

Ви тут:Головна Відбулося друге засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку