Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Кров донора врятує життя, а історія про донорство може врятувати сотні!

день

В Україні не вистачає донорської крові. Щорічно 150 тис людей перший раз здають кров лише коли знайомі телефонують і попросять. Але іноді кров потрібна терміново і її немає. Це трапляється через те, що не існує культури регулярного донорства.

Для того, щоби культура народилась і донорство ставало нормою, треба починати про нього говорити зараз.

Тому було вирішено об’єднати зусилля всіх установ та організацій у Донорський рух Червоні. Місія руху — зробити донорство нормою серед українців.

Сьогодні стартує перша кампанія руху — #rozkazhy, у якій кожен, хто розкаже про свій перший досвід донорства допоможе врятувати тисячі життів.

Ми закликаємо кожного, хто здавав кров чи компоненти крові (плазму, тромбоцити), розказати про свій досвід: чого боялись, як усе пройшло та загітувати інших долучитись і розповісти свої історії, використовуючи хештег #rozkazhy.

Якщо ви здавали кров, не мовчіть про свої добрі вчинки, розкажіть свою історію!

Запишіть вертикальне відео на селфі камеру.

Записуйте як вам зручно: будь-де, будь-якою мовою, тривалістю до 30 сек.

У відео:

-Представтесь, кількома словами поясніть аудиторії, хто ви, чим займаєтесь.

-Розкажіть, як ви вперше здавали кров. Як наважилися, чого боялися, чого очікували, можливо, були якісь проблеми — розповідайте все.

-Вкінці відео закликайте друзів не мовчати та розказати про свій досвід донорства. Це найважливіша частина кампанії, щоби донори почали говорити. Бо голоси донорів сильніші за будь-які рекламні кампанії та можуть врятувати тисячі життів.

-Публікуйте свої відео із хештегом #rozkazhy й додавайте посилання на офіційну сторінку руху — Донорський рух Червоні!

Ваші історії врятують тисячі життів!

Кампанія проводиться за підтримки Міністерства охорони здоров’я, громадських організацій та проєкту Європейського Союзу.

Джерело: https://bit.ly/3iKSr0l

Ви тут:Головна Кров донора врятує життя, а історія про донорство може врятувати сотні!