Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Артур Загривий взяв участь у зустрічі з президентом Торгово-Промислової палати України

птт

11 червня голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий взяв участь у зустрічі керівництва області з президентом Торгово-Промислової палати України Геннадієм Чижиковим, який цього дня перебував з робочим візитом на Житомирщині.

У Житомирській обласній раді за участі голів районних та міських рад області, керівництва Поліського національного університету, Житомирського державного університету ім. Івана Франка, Житомирської політехніки, Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова та їх кращих випускників йшлося про нові економічні можливості, покращення інвестиційного клімату в регіоні та підтримку і розвиток ініціатив молоді.

З метою залучення в регіон більше інвестицій, Торгово-Промислова палата готова запропонувати Житомирській області підтримку місцевого бізнес клубу, ініціативи проведення інвестиційного форуму, а також проведення презентації Житомирщини у Києві.

Вже цієї осені, за участі представників центральної влади, підприємців та потенційних інвесторів, на Житомирщині планується провести великий інвестиційний форум «Полісся інвест».

"Також під час зустрічі говорили про процеси децентралізації, співпраці вузів із бізнесом та можливості для реалізації молоді" - зазначено на офіційному сайті обласної ради (https://bit.ly/3cyofkW).

Зауважимо, що цього ж дня голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко та Президент Торгово-Промислової палати України Геннадій Чижиков підписали Меморандум про співпрацю в питаннях залучення іноземних інвестицій в економіку Житомирської області (детальніше: https://bit.ly/3cChK0x).

Загалом, мережа Торгово-Промислової палати розгалужена на 160 країн світу.

Фото з сайту Житомирської обласної ради

Ви тут:Головна Артур Загривий взяв участь у зустрічі з президентом Торгово-Промислової палати України