Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Уся Україна перебуває на «зеленому рівні» карантинних обмежень

з

З 9 червня на всій території України діє «зелений рівень» епідемічної небезпеки. Тож, як заявив на засіданні Уряду міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко,  Міністерство охорони здоров’я розглядає можливість пом’якшити карантинні обмеження.

За його словами, поточна епідемічна ситуація в Україні дозволяє говорити про те, що вся країна відповідає індикаторам зеленого рівня епідемічної небезпеки. «Але наголошую, що попри покращення епідемічної ситуації не слід забувати, що COVID-19 не подолано, жодна з Європейських країн, в яких покращилась ситуація і з захворюваністю і з вакцинацією, не скасувала повністю обмежувальні заходи», – зазначив міністр.

Наразі, в Україні рівень захворюваності становить 74 випадки на 100 тисяч населення при визначеному показнику зеленого рівня 75 на 100 тисяч. У 16 областях цей показник значно нижчий за визначений. Найнижчий рівень захворюваності спостерігається у Вінницькій, Закарпатській та Кіровоградській областях.

Водночас Віктор Ляшко наголосив, що найкращим захистом від COVID-19 є вакцинація. «Вже зараз усі охочі, зокрема через додаток «Дія» можуть щепитись в центрах масової вакцинації, яких стає дедалі більше», - додав міністр охорони здоров’я.

Ви тут:Головна Уся Україна перебуває на «зеленому рівні» карантинних обмежень