Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Голови громад на порталі Децентралізація

голови

Як звати і як виглядає голова твоєї громади. На жаль, навіть цю просту інформацію буває непросто знайти на офіційних сайтах місцевих рад. У цьому ми переконались, коли вирішили сформувати на порталі «Децентралізація» загальний список голів громад.

Добряче покопирсавшись в глибинах інтернету, ми таки зробили це. Майже…

На порталі вже є коротка інформація від ЦВК про кожного з чинних голів громад та їхні фото з відкритих джерел (більшість – з офіційних сайтів або сторінок у соціальних мережах, ще частина – зі ЗМІ, фото 11 голів ми поки не змогли знайти).

Впевнені, інформація про громади була б неповною без даних про голів, від яких зараз, коли громади почали працювати у нових умовах - з новими повноваженнями, ресурсами і відповідальністю, - залежить дуже багато у розвитку територій.

Віримо, що голови громад розуміють важливість відкритої інформації, комунікації з жителями, з бізнесом, з інвесторами, з колегами, тому намагатимуться бути публічними, більше говорити про успіхи і проблеми, про те, чого громада потребує і що може запропонувати. А якщо на сайті громади немає навіть інформації про її керівництво, то… вона тепер є у нас. І її буде більше.

Будемо вдячні, якщо напишете, чи важлива для вас ця інформація, чи варто її розширювати, яку інформацію про громади ви б ще хотіли бачити у відкритому доступі і зручному форматі. Ну, і якщо побачите помилку в даних, дайте, будь ласка, знати. Пишіть на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Перелік голів громад: https://decentralization.gov.ua/headcommunity

Джерело: https://bit.ly/3cnCPMc

Ви тут:Головна Голови громад на порталі Децентралізація