Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Депутати районної ради розглянули понад двадцять питань на спільному засіданні постійних комісій

град

4 червня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.

На спільне засідання, яке проходило за участі голови районної ради Артура Загривого, голови райдержадміністрації В’ячеслава Авраменка, були запрошені заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський, голови територіальних громад району та головні лікарі закладів охорони здоров’я району.

У рамках підготовки до чергової 6-ї сесії районної ради депутати розглянули ряд питань, про: стан охорони здоров’я в районі, передачу об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад району, внесення змін до Статутів КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» та КНП «Новоград-Волинське міськрай СМО», внесення змін до районного бюджету на 2021 рік, план роботи районної ради на II півріччя 2021 року та інші.

Зокрема, було вирішено створити робочу групу з числа депутатів районної ради та голів територіальних громад району щодо вивчення питання передачі майна спільної комунальної власності (міськрай ТМО, міськрай СМО та міськрайонної аптеки №217).

Крім того, депутати заслухали інформації про хід виконання і зняття з контролю районних програм, термін дії яких закінчився у 2020 році. Також розглянули ряд листів.

Головував на спільному засіданні Юрій Гнітецький – голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.

Ви тут:Головна Депутати районної ради розглянули понад двадцять питань на спільному засіданні постійних комісій