Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Медійників Новоград-Волинського району привітали із професійним святом

жужу

Напередодні Дня журналіста керівництво Новоград-Волинського району привітало із професійних святом тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вир подій та першими дізнаватися про їх перебіг.

Голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий та голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко нагородили грамотами та подяками, вручили вітальні листи колективам:

- Новоград-Волинської міськрайонної офіційної громадсько-політичної газети «Лесин край» та сайту Novograd.City (головний редактор Інна Попова);

- незалежної інформаційно-громадської газети «Час Плюс» (директор Лариса Гембарська);

- сайту міста Новограда-Волинського 04141.com.ua (директор Ірина Сукач);

- Youtube-каналу Novograd.TV (журналіст Ярослав Сорока).

За вагомий внесок у розвиток інформаційного простору Новоград-Волинського району, творчу сумлінну працю, креативність, активну громадянську і життєву позицію та з нагоди професійного свята, Грамоту районної ради отримала журналіст газети «Час плюс» Надія Ничипорук, подякою райдержадміністрації нагородили журналіста газети «Лесин край» Олену Обух, вітальний лист районної ради вручили головному спеціалісту районної ради Оксані Талько.

«Журналістика – це не просто професія, а насамперед – стан душі, творчі пориви якої виносять вам своєрідний вирок вічного пошуку та неспокою. Бажаю вам міцного здоров’я та невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами та успіхами!» – звернувся до медійників голова районної ради Артур Загривий.

З нагоди професійного свята із найкращими побажаннями подяками районної ради та грамотами райдержадміністрації також привітають журналістські колективи:

- громадсько-політичної газети «Слово Полісся» (головний редактор Оксана Пилипчук), місто Баранівка;

- громадсько-політичної газети «Народна Трибуна» (редактор Михайло Мельник), смт. Ємільчине.

Ви тут:Головна Медійників Новоград-Волинського району привітали із професійним святом