Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Артур Загривий взяв участь у відкритті приймального відділення КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО»

б

2 червня голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий взяв участь у відкритті приймального відділення КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО». «Це перше із семи сучасних приймальних відділень, які реконструйовані на Житомирщині в рамках програми Президента України Велике будівництво» – інформує на своїй фейсбук-сторінці голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

При проведенні реконструкції враховано забезпечення безперешкодного доступу для осіб з обмеженими фізичними можливостями. До корпусу лікарні прибудовано спеціалізовану приймальню для карет швидкої допомоги. У будівлі проведено роботи з підвищення енергоефективності, внутрішні ремонтні роботи, придбано нове медичне обладнання, зокрема, встановлено рентгенографічну систему, комп’ютерний томограф, обладнання для операційної, монітори пацієнта, тощо.

«На оснащення нового приймального відділення було виділено 28 млн грн. Переважно це кошти державного бюджету, але до закупівлі обладнання долучилися також місцева влада, сама лікарня та благодійники» - йдеться на фейсбук-сторінці голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка (посилання: https://bit.ly/3fH9Ogh).

Ви тут:Головна Артур Загривий взяв участь у відкритті приймального відділення КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО»