Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

На спільному засіданні постійних комісій

пр

У рамках підготовки до чергової сесії районної ради, 2 червня депутати опрацювали ряд питань на спільному засіданні постійних комісій з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів та з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування.

Головував на спільному засіданні депутат районної ради Віктор Кравець. Участь взяли голова районної ради Артур Загривий, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук, а також голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко та його перший заступник Іван Туровський.

Зокрема, місцеві обранці обговорили стан екологічної безпеки в районі. Вирішили створити робочу групу з числа депутатів, яка із залученням фахівців районної державної адміністрації працюватиме над пропозиціями щодо вирішення нагальних питань у сфері екології (стан сміттєзвалищ, утилізація твердих побутових відходів, використання природних ресурсів, стан водойм та ін.). Крім того, районній державній адміністрації доручено провести спільну нараду з головами територіальних громад району задля детального вивчення ситуації у кожній громаді.

Під час засідання наголосили і на ухваленому 1 червня Верховною Радою України Законопроекту «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України». Мета якого – зменшення обсягу використання в Україні пластикових пакетів, обмеження їх розповсюдження з метою поліпшення стану навколишнього природного середовища та благоустрою територій. Детальніше: https://bit.ly/3yW4z49.

Також депутати розглянули план роботи районної ради на друге півріччя 2021 року та заслухали інформації про хід виконання і зняття з контролю районних програм: розроблення та оновлення схем планування територій, генеральних планів населених пунктів району на 2017-2020 рр.; створення та ведення містобудівного кадастру району на 2018-2020 рр.; селекції в молочному скотарстві та організації штучного осіменіння в районі на період з 2016 по 2020 роки; ветеринарно-санітарних заходів по профілактиці та оздоровлення території району від африканської чуми свиней на 2015-2020 рр., тощо.

Вищезазначені питання комісія погодила та рекомендувала їх винести на розгляд пленарного засідання сесії районної ради.

Ви тут:Головна На спільному засіданні постійних комісій