Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітали вихованців дитячих будинків сімейного типу

194953397 187674923257045 3027005202211029382 n
196515030 908084103072743 5673251490265365093 n

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у дитячі будинки сімейного типу Новоград-Волинського району із щирими вітаннями та подарунками завітали голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Володимир Бойко.

Посадовці подякували родинам Віктора та Аліни Корчаків (с.Владин), Антоніни Сідловської (с.Гульськ), Олександра та Людмили Барбухів (с.Гульськ), Бориса та Наталії Шидловських (смт.Мар'янівка), Віктора та Ірини Янчевських (смт.Мар’янівка), Наталії Каратаєвої та Володимира Лобазова (с.Городище), Павла та Жанни Щавлінських (м.Новоград-Волинський) за виховання та розвиток діток, родинне тепло й увагу до кожного з них, побажали всім хлопчикам і дівчаткам міцного здоров’я, щасливої долі та успіхів у всіх справах.

Під час зустрічей діти розповідали про свої захоплення та власні досягнення, дорослі - ділилися планами на майбутнє.

Усі родини отримали солодкі гостинці надані директором ТОВ «Верес» Михайлом Лук’янчуком, директором магазинів «Добриня» Русланом Повальчуком та депутатом районної ради, директором ДП «Новоград-Волинський лісгосп АПК» Сергієм Яремчуком.

Дуже приємно бачити радісні очі дітей та теплі зустрічі з сім’ями. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.

Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Новоград-Волинського району і всієї України.

Ви тут:Головна Привітали вихованців дитячих будинків сімейного типу