Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Де отримати правову консультацію з будь-яких питань, у тому числі щодо земельних правовідносин

БББББ

Можливо, ви вже бачили білборди та сітілайти на вулицях вашого населеного пункту: "Земельна реформа. Проконсультуйся з юристом безоплатно з питань користування та розпорядження землею".

Через зміни законодавства, що регулює земельні відносини, значно зросла потреба людей у правовій інформації. Важливий напрям роботи системи безоплатної правової допомоги – покращення правової обізнаності громадян, посилення захисту їхніх прав.

Система БПД долучена до реалізації проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України».

За рік дії проєкту до нас надійшло понад 1,6 тис. звернень за безоплатною вторинною правовою допомогою із земельних питань, надано 56 тис. консультацій та роз'яснень. Серед правових проблем, вирішення яких потребувало представництва інтересів у суді або складання процесуальних документів, – користування земельною ділянкою, оформлення документів, приватизація, встановлення меж земельної ділянки.

Надходить багато запитань щодо укладання, розірвання або зміни умов договору оренди, стягнення орендної плати, а також оформлення документів на землю. Також часто звертаються з питаннями встановлення меж земельної ділянки, питаннями добросусідства, присвоєння кадастрового номера земельній ділянці тощо.

Якщо вам потрібна правова консультація з будь-яких питань, у тому числі щодо земельних правовідносин:

- зателефонуйте за безкоштовним номером системи БПД – 0 800 213 103;

- зверніться до місцевих центрів та бюро правової допомоги (https://www.legalaid.gov.ua/tsentry);

- відвідайте дистанційні або мобільні пункти доступу до БПД, графік роботи яких можна дізнатися в найближчому місцевому центрі/бюро правової допомоги;

- перегляньте правові консультації на довідково-інформаційній платформі правових консультацій «WikiLegalAid»: https://wiki.legalaid.gov.ua;

-скористайтеся мобільним застосунком «Безоплатна правова допомога» на Google Play чи App Store: https://bit.ly/3hwwgqR

Джерело: https://bit.ly/3c27I8E

Ви тут:Головна Де отримати правову консультацію з будь-яких питань, у тому числі щодо земельних правовідносин