Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Артур Загривий взяв участь у виїзному семінарі-навчанні з питань реалізації державної сімейної політики, запобігання та протидії домашньому насильству

DSC 0303

28 травня у великій залі Будинку рад міста Новограда-Волинського відбувся виїзний семінар-навчання з питань реалізації державної сімейної політики, запобігання та протидії домашньому насильству.

У заході, який проводився департаментом соціального захисту населення Житомирської ОДА, взяли участь голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, голови територіальних громад району та представники управлінь і відділів соціального захисту населення.

Під час зустрічі були обговорені основні напрямки в реалізації державної сімейної політики, питання створення спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі за рахунок коштів державної субвенції, питання присвоєння почесного звання «Мати-героїня» та організації підготовки оздоровчої кампанії 2021 року.

Ви тут:Головна Артур Загривий взяв участь у виїзному семінарі-навчанні з питань реалізації державної сімейної політики, запобігання та протидії домашньому насильству