Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

На президії Новоград-Волинської районної ради визначили дату проведення чергової сесії

DSC 00331

Депутати погодили питання, які виноситимуться на 6-ту сесію районної ради VIII скликання, визначили дату її проведення та затвердили графік постійних комісій районної ради на засіданні президії, яке 27 травня провів голова районної ради Артур Загривий.

У роботі зареєструвалось 9 із 15 членів президії, а також участь взяли голова райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук.

Зокрема, на черговій сесії будуть розглянуті питання щодо: стану екологічної безпеки району, передачі об’єктів спільної комунальної власності у територіальні громади району, внесення змін до статутів КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» та КНП «Новоград-Волинське міськрай СМО», плану роботи районної ради на друге півріччя 2021 року та ін.

Відтак, 2 червня відбудеться спільне засідання постійних комісій з питань АПК, регулювання   земельних відносин, екології та використання природних   ресурсів і з питань регламенту, депутатської   етики,   законності, правопорядку та місцевого самоврядування;

3 червня – спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв´язку і з питань освіти, культури, охорони   здоров´я, у справах сім´ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.

Саме ж засідання сесії планується провести 16 червня.

Ви тут:Головна На президії Новоград-Волинської районної ради визначили дату проведення чергової сесії