Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Артур Загривий взяв участь у всеукраїнській онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад

DSC 0966

25 травня голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий взяв участь у черговій робочій всеукраїнській онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад (УАРОР).

Під час заходу Президент УАРОР Сергій Чернов проінформував керівників районних рад про результати участі у робочій групі стосовно змін до Конституції в частині децентралізації та Консультативній раді з питань місцевого самоврядування при Голові Верховної Ради України.

Відтак, було повідомлено, що у процесі позапарламентських публічних консультацій позиція Асоціації (https://bit.ly/3yvLWDQ) повністю доведена та відстоюється експертами.

Також прохання Асоціації, які стосуються фінансування районних рад відображенні у відповідному рішенні (http://uaror.org.ua/?p=22236) засідання за підписом Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова.

Окрім того, під час онлайн-зустрічі було обговорено роль та місце районних рад в системі організації територіальної оборони. У цьому питанні своїм досвідом поділився заступник голови Володимир-Волинської районної ради Андрій Оніщук.

Нагадаємо, що 6 травня Українська асоціація районних та обласних рад звернулася (http://uaror.org.ua/?p=22193) до керівництва держави з пропозиціями щодо вирішення проблемних питань діяльності районних та обласних рад, а також перспектив децентралізації.

Ви тут:Головна Артур Загривий взяв участь у всеукраїнській онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад