Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Оперативно повідомляйте про правопорушення на "Гарячу лінію" Державної екологічної інспекції Поліського округу

лісок 2

Державна екологічна інспекція Поліського округу розміщує інформаційні стенди на основних автомобільних шляхах Житомирської та Рівненської областей. На стендах вказані номери телефонів «Гарячої лінії», за якими можна оперативно повідомити про правопорушення - засміченість у недозволених місцях, факти браконьєрства, незаконне полювання, вирубку дерев, спалення сухої рослинності та сміття тощо.

Кожне ваше повідомлення одразу буде взято на контроль керівництва Інспекції.

Державна екологічна інспекція Поліського округу вдячна небайдужим громадянам за охорону довкілля та за свідому громадську позицію.

Телефони «Гарячої лінії»:

- Житомирська область (0412) 46-49-54 та (068) 717-03-34;

- Рівненська область (0362) 67-14-51 та (098) 429-86-90.

Джерело: https://bit.ly/3hRR0fO

Ви тут:Головна Оперативно повідомляйте про правопорушення на "Гарячу лінію" Державної екологічної інспекції Поліського округу