Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Герої – не вмирають!

DSC 0982
DSC 0031
DSC 0104

23 травня в Україні відзначають День Героїв. Вшановують українських вояків, які боролись за волю українського народу: козаків, повстанців, українських січових стрільців, воїнів армії УНР, УПА та діячів ОУН, героїв Небесної Сотні, АТО/ООС.

Пам'ять земляків, які у різні часи поклали життя за незалежність країни, напередодні Дня Героїв вшанували у Новоград-Волинському районі.

Схиливши голови у скорботній хвилині мовчання живі квіти до Арки пам'яті Небесній Сотні та загиблим учасникам АТО і Меморіалу загиблим воїнам АТО, що у місті Новоград-Волинський, поклали голова районної ради Артур Загривий, перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Туровський та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук.

У селі Токарів пам’ять загиблих у 2014 році в зоні АТО випускників Токарівської ЗОШ, військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького – Юрія Поліщука та Володимира Степанюка, – керівництво району разом із депутатом районної ради, начальником відділу освіти, сім’ї, молоді, культури і туризму Ярунської сільської ради Зінаїдою Ляхович, старостою Токарівського старостинського округу Лілією Бойко, директором Токарівської ЗОШ Вірою Алексійчук та учнями школи вшанували покладанням квітів до меморіальної дошки на фасаді Токарівської ЗОШ.

Біля пам’ятного хреста у селі Кам’янка, на місці поховання 4-х невідомих воїнів ОУН-УПА, вчитель історії Токарівської ЗОШ Федір Букацький розповів про героїчне минуле села та зародження Дня Героїв в Україні. Спогадами свого батька, учасника визвольного руху, поділилася місцева жителька Галина Гончарук (Краля).

«У цей величний день згадаймо і помолімось за славну когорту мільйонів Героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України. А тим борцям, хто сьогодні з нами, побажаймо щасливих років життя, міцного здоров’я і плідної праці на благо нашої незалежної Української держави. Бажаю кожному, аби на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, панували мир і злагода» - зазначив Артур Загривий.

Слава Україні! Героям слава!

Ви тут:Головна Герої – не вмирають!