Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

"Спорт об'єднує усіх в одну команду"

DSC 0053

Під таким девізом 14 травня на базі Новоград-Волинського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки відбулися зональні змагання XI обласної спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування.

Участь взяли команди Новоград-Волинської районної ради, Новоград-Волинської та Баранівської міських рад, Піщівської, Стриївської, Ярунської, Чижівської та Ємільчинської територіальних громад.

Організатори: Житомирська обласна організація ФСТ "Спартак" спільно з Житомирською обласною радою.

Відкрили зональні змагання та побажали усім учасникам достойно виступити і показати гарний результат заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма та секретар Новоград-Волинської міської ради Оксана Гвозденко.

Новоград-Волинську районну раду представляли депутати районної ради та працівники виконавчого апарату на чолі з головою районної ради Артуром Загривим у таких видах спорту як: футзал, теніс настільний та шашки.

Дякуємо нашим учасникам за емоційну спортивну боротьбу!

Ви тут:Головна "Спорт об'єднує усіх в одну команду"