Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У Новограді-Волинському відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України

xxxxx

13 травня у місті Новоград-Волинський відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Участь у засіданні взяли голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, голова Новоград-Волинської РДА В’ячеслав Авраменко, керівництво області та міста, народні депутати, представники Комітету, бізнесу, громадських організацій, профспілок, а також обласні і міські депутати, голови депутатських фракцій та територіальних громад району.

Зокрема, голова районної ради Артур Загривий долучився до покладання квітів біля Меморіалу загиблим учасникам АТО, відвідин літературно-меморіального музею Лесі України та засідання «круглого столу» на тему: «Реалізація заходів щодо сприяння зайнятості населення, визначених Законом України «Про зайнятість населення».

Отож, під час візиту було обговорено ряд важливих питань щодо соціального захисту громадян в умовах пандемії коронавірусу, соціальної підтримки незахищених верств населення, збереження робочих місць, потреб роботодавців на ринку праці тощо.

Завтра, 14 травня, виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів продовжить свою роботу у місті Житомир.

У підсумку, отримані під час обговорення пропозиції будуть проаналізовані у профільних комітетах ВРУ та враховані у законотворчому процесі.

Відео-трансляцію засідання "круглого столу" можна переглянути за посиланням: https://bit.ly/3w9c8Ct.

Ви тут:Головна У Новограді-Волинському відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України