Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

5:0! ФК «Ярунь» обіграв «Зоря-2» (Романів)

6

8 травня розпочався новий футбольний сезон 2021 року серед аматорських команд Житомирської області.

Відтак, цього дня у COMSPEC-Першості Житомирщини з футболу серед команд Другої ліги, ФК «Ярунь» (Новоград-Волинський район) обіграв «Зоря-2» (Романів) із рахунком 5:0! Голи забили: В. Ейсмонт, Р. Ящук, А. Веселик.

Матч проходив на стадіоні в с. Ярунь. На футбольному полі серед фанів та вболівальників активно підтримували ФК «Ярунь» голова районної ради Артур Загривий, голова Ярунської територіальної громади Сергій Романюк, заступник голови Ярунської територіальної громади Юлія Рай, а також депутати районної ради Зінаїда Ляхович, Юрій Гнітецький та Віктор Гончарук.

Вітаємо з гарним стартом! У групі 9 команд, кожна з яких зіграє двічі.

Пишаємося нашими футболістами і щиро бажаємо нових спортивних перемог та особистих досягнень!

Ви тут:Головна 5:0! ФК «Ярунь» обіграв «Зоря-2» (Романів)