Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Пам’ять у наших серцях! Пам’ятаємо! Перемагаємо!

DSC 0645

Час летить невпинно… З кожним роком Друга світова війна на крок, на перегорнуту сторінку віддаляється від нас. Та забути звитягу наших батьків, дідів, прадідів неможливо.

9 травня у Новограді-Волинському біля меморіалу Скорботної матері, віддаючи  данину  пам’яті, зі словами щирої вдячності до сивочолих ветеранів та героїв сьогодення звернулися голова районної ради Артур Загривий, міський голова Микола Боровець, голова міської організації ветеранів Василь Парфьонов та представник молодіжної ради Богдан Данилюк.

Друга світова війна не оминула жодної української родини. За даними Українського інституту національної пам’яті, захищати своїх рідних та свій дім від ворога до лав Червоної армії пішло понад 7 мільйонів українських синів і доньок. В арміях Союзників воювали 250 тисяч, а в Українській повстанській армії – понад 100 тисяч вояків. За кожною із наведених цифр стоять долі конкретних людей.

«З кожним роком реальних свідків тієї війни стає все менше. Наймолодшим учасникам бойових дій – вже за дев’яносто. Многая вам літа! Я дякую усім захисникам України, які і 76 років тому, і зараз роблять усе, щоб нарешті запанував мир. Ви – наша гордість і наша слава. Бажаю усім міцного здоров’я та довголіття. Злагоди та добробуту вам та вашим родинам!» - зазначив голова районної ради Артур Загривий, звертаючись до ветеранів, учасників бойових дій та партизанського руху, дітей війни, трудівників тилу, солдатських вдов, усіх жителів Новоград-Волинщини.

Присутні схилили голови, вшановуючи героїв, яким не судилося пережити Другу світову війну, і нинішніх борців за свободу та незалежність нашої держави. До місця вічного спочинку тих, хто поліг на фронтах війни лягли живі квіти. Під час вшанування лунали проникливі патріотичні пісні у виконанні аматорів народного мистецтва.

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над нацизмом.

Ви тут:Головна Пам’ять у наших серцях! Пам’ятаємо! Перемагаємо!