Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Служба зайнятості Житомирщини знову працює в звичному режимі

цз

З 5 травня усі міські центри зайнятості та районні філії в Житомирській області відновили особисті прийоми громадян і готові до надання комплексу послуг зі сприяння у працевлаштуванні безпосередньо у приміщеннях.

Для реєстрації в службі зайнятості громадяни також можуть скористатися єдиним порталом державних послуг «Дія» https://diia.gov.ua за наявності кваліфікованого електронного підпису (КЕП), для зручності - перейдіть за посиланням (https://is.gd/Pe3Nk2).

Нагадуємо, що обслуговування здійснюється з дотриманням усіх карантинних правил, тож просимо шукачів роботи та роботодавців не забувати про засоби індивідуального захисту.

Довідкова інформація за телефонами гарячих ліній в обласному центрі зайнятості: 0 (412) 47-00-02, 47-36-80.️

Контакти підрозділів обласної служби зайнятості у містах і районах Житомирської області- на офіційному сайті за посиланням: https://zhy.dcz.gov.ua/publikaciya/kontaktni-telefony-centriv-zaynyatosti-ta-filiy-zhytomyrskogo-oblasnogo-centru.

Джерело: https://www.facebook.com/ztocz/posts/2777610792552408

Ви тут:Головна Служба зайнятості Житомирщини знову працює в звичному режимі