Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (День Перемоги)

перемога

У цей пам’ятний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою та особливим почуттям вдячності вшанувати наших ветеранів, партизанів, підпільників, бійців трудового фронту, усіх, хто  пережив воєнне лихоліття в окупації і у полоні, людей, дитинство яких припало на воєнні роки.

На жаль, з кожним роком тих, хто на своїх плечах виніс тяжкий тягар війни, стає все менше. Ми у вічному боргу перед вами за обірвану війною юність, вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.

Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Сьогодні героями стають онуки та правнуки тих, хто в далекому 1945-му сподівався, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю.

Слава героям, які в усі часи захищали нашу Батьківщину! Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній  родині!

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (День Перемоги)