Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

На черговому 5-му засіданні Новоград-Волинської районної ради

DSC 0533

Понад 20 питань порядку денного 29 квітня розглянули депутати на черговому 5-му засіданні Новоград-Волинської районної ради. Засідання провів голова районної ради Артур Загривий. У роботі сесії взяли участь 30 депутатів, голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, голови територіальних громад району.

На початку засідання народні обранці прийняли звіти про виконання Новоград-Волинського, Ємільчинського та Баранівського районів та про виконання програми економічного і соціального розвитку за 2020 рік.

Жваву дискусію викликало обговорення інформації щодо результатів діяльності Новоград-Волинської окружної прокуратури за 2020 рік та І квартал 2021 року, а також інформації Новоград-Волинського районного відділу поліції про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території району протягом 2020 року.

Крім того, у ході сесії було затверджено рішення «Про внесення змін до районного бюджету на 2021 рік», прийнято програму фінансового забезпечення функціонування Новоград-Волинської районної державної адміністрації для виконання делегованих повноважень виконавчої влади та їх реалізації на 2021-2022 роки, а також районну програму розвитку та фінансової підтримки КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» на 2021 рік, встановлено тарифи на платні послуги КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» на 2021 рік, опрацьовано питання комунальної власності та оренди майна, тощо.

У розділі «Різне» депутати розглянули 4 звернення щодо: недопущення зриву вакцинації від COVID-19; створення у ВРУ Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування оприлюднених у ЗМІ фактів можливих протиправних дій посадових осіб, що могли призвести до уникнення кримінальної відповідальності членами «приватної військової компанії Вангера» та нанесення шкоди національним інтересам України; недопущення перегляду процесу децентралізації та створених територіальних громад; призначення та виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

По завершенню сесії голова районної ради Артур Загривий подякував усім депутатам за плідну працю та підтримку у вирішенні питань Новоград-Волинського району.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради у рубриці «Документи – Результати поіменного голосування»: https://bit.ly/3gSNwt5.

Онлайн-трансляція засідання сесії за посиланнями: https://fb.watch/5anPO1ejtM/ (перша частина) та https://fb.watch/5anOIjnEF_/ (друга частина).

Ви тут:Головна На черговому 5-му засіданні Новоград-Волинської районної ради