Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відповіді на проблемні питання громад щодо законопроекту про старост

старостии

Асоціація міст України зібрала проблемні питання, які турбують громади у зв’язку з прийняттям Верховною Радою України Проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост» (№4535), та підготувала відповіді і роз’яснення.

Відповіді АМУ – це думки фахівців, що ґрунтуються на практиці застосування чинного законодавства та аналізі можливих наслідків для громад у зв’язку з прийняттям законопроекту №4535.

Питання згруповані за тематикою та схожими чи похідними проблемами, що витікають з певних норм законопроекту №4535.

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАПИТАННЯ / ВІДПОВІДІ

 

Ви тут:Головна Відповіді на проблемні питання громад щодо законопроекту про старост