Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!

1524725201 1b-1

26 квітня виповнюється 35 років з дня техногенної катастрофи на Чорнобильській АЕС. Аварія, що трапилася  на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції, стала однією із найбільших катастроф в історії людства.

Серед ліквідаторів наслідків катастрофи було чимало мешканців Новоград-Волинського району, які ризикуючи власним життям захистили світ від радіаційного лиха.

Хочу висловити свою безмірну вдячність героям нашої Батьківщини та побажати учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалим від її наслідків, їх родинам миру, міцного здоров’я, добробуту, благополуччя та довголіття.

Світла пам’ять усім, хто через хвороби, спричинені радіацією, не дожив до цього дня. Пам’ятаємо подвиг тих, хто зберіг життя мільйонам!

З повагою Артур Загривий, голова районної ради

Ви тут:Головна Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!