Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відбулось засідання президії Новоград-Волинської районної ради

президія

Голова районної ради Артур Загривий 21 квітня провів засідання президія районної ради. У роботі зареєструвалось 11 із 15 членів президії, а також участь взяли голова райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко та керуючий справами виконавчого апарату райдержадміністрації Михайло Гайдаєнко.
На засіданні розглянули ряд листів, які надійшли на адресу районної ради. Про що доповів керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук.
Нагадаємо, що проведення чергового 5-го засідання сесії районної ради, яке було заплановане на 3 березня, відтермінували у зв'язку з введенням по всій території Житомирської області «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Наразі в Житомирській області фіксується поступове зменшення кількості осіб, які потребують госпіталізації для проходження лікування від коронавірусної інфекції, та відповідно зменшується заповненість ліжок у закладах охорони здоров'я. Про це на щотижневому підсумковому брифінгу Житомирської ОДА зазначила перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко (детальніше: https://bit.ly/3tEhnZU).
Відтак, у разі стабілізації ситуації із захворюваністю на COVID-19, засідання 5-ї сесії Новоград-Волинської районної ради буде проведено 29 квітня.
Перед тим, 23 квітня, вирішено провести спільне засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку та постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров´я, у справах сім´ї, молоді і спорту та соціального захисту населення. За результатами засідання буде сформовано остаточний порядок денний чергової сесії.

Ви тут:Головна Відбулось засідання президії Новоград-Волинської районної ради