Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Успішні та спроможні громади – спільна мета керівництва та голів територіальних громад Новоград-Волинського району

173990830 1082017995617693 7520386319572082240 n

14 квітня голова районної ради Артур Загривий взяв участь у нараді голови райдержадміністрації В’ячеслава Авраменка із міськими, селищними, сільськими головами, керівниками сільськогосподарських та лісогосподарських підприємств, приватними перевізниками. Під час робочої зустрічі обговорювали спільні питання територіальних громад Новоград-Волинського району. Нагадаємо, що в новоутвореному районі їх 12: Баранівська, Новоград-Волинська міські, Городницька, Довбиська, Ємільчинська селищні та Барашівська, Брониківська, Дубрівська, Піщівська, Стриївська, Чижівська, Ярунська сільські територіальні громади.

Зокрема, у ході наради увагу було акцентовано на питаннях щодо: передачі повноважень органам місцевого самоврядування з організації надання адміністративних послуг на території району; створення притулків для осіб, які потерпають від домашнього насильства; влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сімейні форми виховання, створення патронатних сімей, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу; організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році; функціонування населених пунктів та обʼєктів комунальної власності району під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду 2021 року; ліквідації стихійних звалищ; можливостям надання кредиту для сільських мешканців КП «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі»; ремонту, будівництва та утримання доріг комунальної та державної власності; діяльності АЗС на території громад.

Крім того, ряд питань стосувалось поточної роботи у сферах житлово-комунального господарства, архітектури, цивільного захисту населення, а також дотримання термінів виконання листів та доручень.

На завершення зустрічі до присутніх звернувся голова Новоград-Волинської районної федерації футболу Василь Гордійчук з приводу популяризації здорового способу життя у громадах, розвитку футболу та підтримки футбольних команд в районі.

За результатами наради проблемні питання зафіксовано протокольно для їх подальшого вивчення та оперативного вирішення. Адже мета керівництва Новоград-Волинського району та голів територіальних громад спільна - успішні та спроможні громади.

Ви тут:Головна Успішні та спроможні громади – спільна мета керівництва та голів територіальних громад Новоград-Волинського району