Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Висадили 16 тисяч саджанців сосни і берези в рамках акції «Створюємо ліси разом»

1122

З 21 березня по 17 квітня у державних лісових господарствах країни проходить загальноукраїнська акція «Створюємо ліси разом», ініціатором якої є Державне агентство лісових ресурсів України. Відтак, на запрошення директора ДП «Новоград-Волинський лісгосп АПК» Сергія Яремчука, 13 квітня на території Брониківської громади Лебедівського старостинського округу до зазначеної ініціативи долучилися голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, перший заступник голови райдержадміністрації Іван Туровський, голова Брониківської сільської територіальної громади Надія Залевська, працівники райради та РДА, депутати.

Після проведеного інструктажу з техніки безпеки та з посадки лісу усі розбилися на групи і взялися до роботи. Знаючи про важливість лісу для людини, планети, учасники акції працювали завзято і злагоджено. Дотримуючись порад директора ДП «Новоград-Волинський лісгосп АПК» Сергія Яремчука, головного лісничого Леоніда Костенка та лісничого В’ячеслава Завадського на лісовій ділянці площею 2,8 га Новоград-Волинського лісництва за змішаною схемою було висаджено 11 тис. 200 саджанців сосни звичайної та 4 тис. 800 берези повислої.

Щиро сподіваємося, що з доброї руки учасників акції молоді дерева скоро стануть могутнім і красивим лісом.

Ви тут:Головна Висадили 16 тисяч саджанців сосни і берези в рамках акції «Створюємо ліси разом»