Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

"Створюємо ліси разом"

лісок

Близько 2-х гектарів сіянців сосни висадили 9 квітня на лісових ділянках поблизу смт. Городниця. Участь у весняній Всеукраїнській акції "Створюємо ліси разом" взяли голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, голова районної державної адміністрації В'ячеслав Авраменко, працівники райради та райдержадміністрації, а також місцеві депутати, які відгукнулись на запрошення депутата Житомирської обласної ради, директора ДП «Городницьке лісове господарство» Віктора Мельника.

Для більшості присутніх створення лісових культур справа знайома. Тож прослухавши обов’язковий інструктаж головного лісничого Леонтія Валєнкевича всі дружньо взялися до роботи. Вже за кілька годин злагодженої праці лісові ділянки поповнилися молодими насадженнями. Загалом, висадили 12 тисяч саджанців. 

Для учасників акції це була гарна можливість відчути свою причетність до величної справи – створення лісу власними силами. Всі гарно попрацювали, емоції тут були лише позитивні. Лісівники очікують, що культури гарно приживуться. Вони обов’язково подбають про їх комфортний ріст. «Приносити користь світу – це єдиний спосіб стати щасливим», – писав Ганс Крістіан Андерсен. Молодий ліс ростиме і нагадуватиме про кожного, хто доклав тут частинку своєї праці.

Довідково: З 21 березня по 17 квітня лісівники України проводять Всеукраїнську акцію «Створюємо ліси разом», ініціатором якої є Державне агентство лісових ресурсів України. Метою акції є відновлення українських лісів, підвищення іміджу лісової галузі та професії лісівника, інформування суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, поліпшення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

Ви тут:Головна "Створюємо ліси разом"