Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Артур Загривий взяв участь у всеукраїнській онлайн-нараді з актуальних питань діяльності районних рад

DSC 0035

Голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий взяв участь у всеукраїнській онлайн-нараді з актуальних питань діяльності районних рад, яку 6 квітня організував Секретаріат Української асоціації районних та обласних рад.

Учасники заслухали звіт про виконану роботу асоціації за півтора місяці. Зокрема, щодо низки звернень до центральних органів державної влади, що були напрацьовані на основі пропозицій очільників районних та обласних рад.

Крім того, було обговорено проблемні питання органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня, завдання на найближчу перспективу, а також нормативне забезпечення процесів децентралізації.

#УАРОР

Ви тут:Головна Артур Загривий взяв участь у всеукраїнській онлайн-нараді з актуальних питань діяльності районних рад