Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Нацсоцслужба запроваджує візуалізовану соціальну карту територіальних громад

карта
У тестовому режимі на вебсайт Міністерства соціальної політики України запрацювала інформаційна панель з основними статистичними даними щодо захисту прав дитини й надання соціальних послуг у громадах. Карта тут: https://bit.ly/3rKvhb6. Всього буде оприлюднено 160 індикаторів соціальної карти, зокрема за такими напрямами:

- створення та забезпечення функціонування служб у справах дітей;

- захист прав дітей у територіальній громаді;

- забезпечення прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;
- суб’єкти, що надають соціальні послуги вразливим категоріям населення;
- з інших питань соціального захисту населення.
Візуалізовані дані доступні як на узагальненому загальнодержавному рівні, так і на регіональному, районному рівнях та по кожній територіальній громаді. На час тестування оприлюднено декілька статистичних показників, а також користувачі можуть отримати на карті контакти кожної територіальної громади, служби у справах дітей (у разі утворення) та суб’єктів надання соціальних послуг (у разі наявності) в них.
ULEAD з Європою / ULEAD with Europe
ULEAD Житомирський регіональний офіс

 

Ви тут:Головна Нацсоцслужба запроваджує візуалізовану соціальну карту територіальних громад