Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Увага! Конкурс на заміщення вакантної посади

ввв

Новоград-Волинська районна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування радника з питань юридичного забезпечення виконавчого апарату районної ради на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку.

Основними вимогами до претендента на посаду є: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та/або державній службі не менше як одного рокуабо в інших сферах не менше як три роки, знання державної мови, вміння працювати на засобах оргтехніки, знання системи «Рада».

Документи на конкурс приймаються упродовж 30 днів від дня опублікування оголошення. Документи подаються за адресою: вул. Шевченка, 16, м. Новоград-Волинський Житомирської області 11700, кабінет №53, або на електронну адресуnvrada.nv@gmail.com. Додаткова інформація щодо переліку документів, основних функціональних обовязків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном: 3-54-21.

Ви тут:Головна Увага! Конкурс на заміщення вакантної посади