Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відпочив – прибери за собою!

прибери
Збираючись на відпочинок візьміть з собою пакети для сміття. "Хочеш змінити світ – почни з себе"!. Все частіше під час прогулянок у лісі, парку, біля води ми спостерігаємо купи сміття, кожен, хто залишив після себе це сміття вважає, що воно саме собою десь подінеться. Священний обов’язок кожного з нас полягає у постійній турботі про навколишнє середовище, а отже й про себе. Дехто вважає, що нічого не трапиться, якщо він викине папірець, недопалок, пляшку з під напою чи залишить недоїдки в лісі, парку, або сквері, а насправді ми бачимо навкруги купи сміття. Якщо ми не будемо піклуватися про чистоту довкілля, то не зможемо повноцінно жити. І це повинен розуміти кожен.
Можливо, вам здається, що старань однієї людини недостатньо, щоб зберегти чистоту і не допустити погіршення стану навколишнього середовища, але це не так. Навіть одна людина, змінивши свій спосіб життя, може вплинути на навколишнє середовище – покращити його екологічний стан. Всі ми повинні пам’ятати, що чистота навколишнього середовища в першу чергу залежить від кожного з нас.
Державна екологічна інспекція Поліського округу закликає всіх мешканців Житомирської та Рівненської областей, а також їх гостей - будьте свідомими громадянами і не забруднюйте улюблені місця відпочинку. Дотримуйтесь санітарних норм та прибирайте сміття за собою після прогулянки у лісі, парку, під час відпочинку на узбережжі.
Відпочив - прибери за собою або винеси сміття до урни чи контейнеру.
Пам’ятайте, чистота – дзеркало душі людини.
 

 

Ви тут:Головна Відпочив – прибери за собою!