Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

До кінця кампанії декларування залишився лише 1 день!

1 деньЗалишився лише один день для того, щоб вчасно подати вашу декларацію. Якщо ви ще не встигли цього зробити, рекомендуємо якнайшвидше переходити до Реєстру декларацій за посиланням: https://public.nazk.gov.ua/.
Загалом до Реєстру декларацій подано більше 791 тис. декларацій, які відображають дані щодо статків посадовця за минулий рік.
- 720 тис. щорічних декларацій;
- 71 тис. декларацій після звільнення за 2020 рік.
Нагадуємо, що за несвоєчасне подання без поважних причин декларації передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ч. 1 ст. 172-6 КУпАП).
Завдяки системним заходам НАЗК у минулому році кількість посадовців, які не подали декларації, скоротилася майже на третину - з 14 тис. до 10 тис. Впевнені, що така позитивна тенденція буде збережена і цього року.
Ви тут:Головна До кінця кампанії декларування залишився лише 1 день!