Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Із 01 січня 2021 року змінено умови, при яких платники єдиного податку IІ-ІІІ груп можуть надавати в оренду майно

податковаГоловне управління ДПС у Житомирській області звертає увагу, з 01 січня 2021 року змінено умови, при яких платники єдиного податку IІ-ІІІ груп можуть надавати в оренду майно. Зокрема, згідно змін, внесених до ст.291 Податкового кодексу України Законом України від 17 грудня 2020 року №1117-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо забезпечення збору даних та інформації, необхідних для декларування окремих об’єктів оподаткування» платниками єдиного податку IІ-ІІІ груп можуть бути фізичні особи – підприємці, які надають в оренду:

 - земельні ділянки, загальна площа яких не перевищує 0,2 гектара;

- житлові приміщення та/або їх частини, загальна площа яких не перевищує 400 квадратних метрів (до 01.01.2021 було100 кв. м.);
- нежитлові приміщення (споруди, будівлі) та/або їх частини, загальна площа яких не перевищує 900 квадратних метрів (до 01.01.2021 було 300 кв. м.).
Звертаємо увагу, що водночас застосовувати спрощену систему оподаткування можуть особи, у яких граничний обсяг доходу на 2021 рік не перевищує:
для ФОП ІІ групи – 834 розміри мінімальної заробітної плати, встановленої на 01 січня податкового року, а саме – 5004000,00 грн.;
для ФОП ІІІ групи – 1167 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 01 січня податкового року, а саме – 7002000,00 гривень.
Ви тут:Головна Із 01 січня 2021 року змінено умови, при яких платники єдиного податку IІ-ІІІ груп можуть надавати в оренду майно