Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

6
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
В Новоград-Волинську відбулися урочисті заходи з вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Минуло 30 років з війни в Афганістані, але її пам’ятають і досі.
Тож вшанувати пам’ять тих, хто не повернувся, прийшли їхні побратими та небайдужі містяни.

Заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович та заступником голови райдержадміністрації Андрій Подік долучились до урочистої ходи присвяченої пам’яті воїнам-інтернаціоналістам.
«Чи є у війнах переможці? Ні. Наслідки, які залишаються в поранених душах, не можливо загоїти без великого рубця, змусити поранене серце знову битися – неможливо. Закінчилась війна. Багато молодих воїнів-інтернаціоналістів були нагороджені орденами і медалями. Але найвищою нагородою для тих, хто уцілів , є життя, а для загиблих – пам’ять. Низько схиляємо голови перед воїнами, що знаходяться сьогодні тут та воїнами, які героїчно загинули.» - зі словами вдячності звернулася до учасників урочистого мітингу біля пам'ятного знаку землякам воїнам-інтернаціоналістам заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович.
 
Ви тут:Головна ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ