Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ МІСТА ТА РАЙОНУ ОБГОВОРЮВАЛИ НА ПОСТІЙНІЙ КОМІСІЇ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
До питання встановлення системи «Безпечне місто» в чергове повернулись депутати на спільному засіданні постійних комісій районної ради.
Дана система передбачає встановлення відео нагляду на території Новоград-Волинського району, у всіх населених пунктах, в т.ч. і в місті Новоград-Волинський, а також за їх межами. За її допомогою правоохоронці зможуть вести контроль над злочинністю та швидше розкривати злочини.
Селищний та сільські голови, що були запрошені на комісію, висловились в підтримку даного проекту.
Наступний крок, за результатами роботи комісії, звернутись до депутатів Новоград-Волинської міської ради та міського голови Віктора Весельського із проханням підтримати та долучитись до встановлення системи «Безпечне місто». Адже спільними зусиллями районної та міської влади можна отримати кращі результати із врегулювання стану злочинності в районі.
Спільне засідання постійних комісій вели голови комісій Ігор Михнюк та Віктор Федорук. Участь прийняли Дмитро Рудницький , голова районної ради, Андрій Подік, заступник голови райдержадміністрації.
 
Ви тут:Головна ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ МІСТА ТА РАЙОНУ ОБГОВОРЮВАЛИ НА ПОСТІЙНІЙ КОМІСІЇ