Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ТРЕНІНГ "АКТИВІЗАЦІЯ МОЛОДІ ГРОМАДИ"ДЛЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

1
2
3
4
5
6
7
Дмитро Рудницький, голова районної ради, та Дмитро Клименко, радник з комунікації Житомирського центру розвитку місцевого самоврядування, працювали з Молодіжною радою над активізацією молоді громади.
Тренер, Дмитро Клименко,
три з половиною години навчав молодь писати проекти та подавати заявки на гранти від донорських організацій. Занняття складалось із теоретичної та практичної частини, де покроково відпрацювали створення проекту.
Мета заходу максимально залучити молодь до покрщення умов життя громад району. Дати знання та мотивацію до нових досягнень.
Сподіваємось, що результати побачимо зовсім скоро.
 
Ви тут:Головна ТРЕНІНГ "АКТИВІЗАЦІЯ МОЛОДІ ГРОМАДИ"ДЛЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ